středa 25. června 2014

Kuchyně s elegancí: Sety vestavných spotřebičů jsou stále trendy

Kuchyně s elegancí: Sety vestavných spotřebičů jsou stále trendy

Splnili jste si sen a vaši starou kuchyň brzy vystřídá nová? Aktuálně hledáte inspiraci a také tipy, jak využít danou místnost na 100 %? Je samozřejmě na vás, jaký typ a barvu kuchyňského nábytku zvolíte, na co ale nezapomínejte, jsou právě sety vestavných spotřebičů. Ptáte se, proč? Odpověď naleznete v tomto článku.

Sety vestavných spotřebičů

Sety vestavných spotřebičů: Elegance a především moderní vzhled

Poslední dobou se trendy v zařizování kuchyní změnily, a to opravdu výrazným směrem. Klasický sporák vystřídala efektivní sklokeramická deska, jež se rychle a intuitivně ovládá pomocí dotykového panelu. Prostor na vaření je zakomponován v lince a trouba je zabudovaná ve střední úrovni kuchyně, abychom nemuseli zbytečně namáhat zády. Chladnička je chytře ukrytá, tudíž se již nemusíme trápit s tím, aby její kontrastní barva nekazila výsledný dojem a styl kuchyně. Sety vestavných spotřebičů představují báječný nápad, což ocení opravdu každá žena. Odpadá náročné cídění a navíc finální vzhled vypadá naprosto fenomenálně.

Sety vestavných spotřebičů: Jsou opravdu tak finančně nákladné?

Nemusíte se obávat, ceny nejsou nijak  závratné. Nyní sety vestavných spotřebičů pořídíte velmi výhodně, a to díky nákupu všech spotřebičů naráz, tedy u jednoho obchodníka. Rozhodněte se, čím vším by měla vaše kuchyně disponovat.

Sety kvalitních vestavných spotřebičů

Jaké sety vestavných spotřebičů jsou v kurzu?

Zákazníci nejčastěji volí variantu : myčka, sklokeramická deska, výsuvný odpařovač, trouba a mikrovlnná trouba. Chladnička se z pravidla pořizuje zvlášť a netvoří součást setu vestavných spotřebičů.
Mrkněte také na ceny v internetových e-shopech nebo na srovnávače cen, postačí zadat do vyhledávače sety vestavných spotřebičů a hned budete mít jasno.

8 komentářů:

  1. Naprosto parádní inspirace pro zařízení kuchyně. Mockrát děkuji. Právě vestavěným spotřebičům fandím už dlouho a sama bych si přála je doma mít. Celá kuchyň je díky nim pak ucelenější. Právě v posledních týdnech dost přemýšlím, že bych naši kuchyň od základu předělala. Nevím ale jestli má smysl se do toho pouštět na vlastní pěst. Říkám si jestli by nebylo lepší si prvně nechat udělat návrh třeba od nějakého bytového designéra.

    OdpovědětVymazat
  2. Vestavné spotřebiče jsou v kuchyni opravdu výborná věc. Hlavně je super jak dokáží ušetřit místo. My se teď chystáme předělávat kuchyň v bytě mého táty. Bohužel už na tom není nejlépe co se týče pohybu, takže je tomu potřeba jeho stísněnou kuchyň trochu přizpůsobit. Říkali jsme si ale, že to nejspíš zadáme nějaké firmě. Díval jsem se, že například Gabon dělá velmi pěkné kuchyně pro handicapované.

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem ráda, že toto se mi konečně taky splnilo. Nedávno jsme si pořídili novou kuchyň a konečně taky máme vestavnou myčku, troubu atd. Musím ale říct, že jak si na novou kuchyň zvykám, tak mě začínají štvát ty nábytkové úchytky které na ní jsou. Docela začínám uvažovat nad tím, jestli je nevyměnit za nějaké praktičtější.

    OdpovědětVymazat
  5. Ono není nad to mít elegantně zařízenou kuchyň, kde je zároveň vše po ruce. Právě něco takového bych potřebovala v té své. Už delší dobu se chci zbavit staré linky a celou kuchyň předělat. Naplánovat to ale určitě nebude jednoduché. Co jsem se ale dívala, tak například na https://www.atlaso.cz/ mají pár dobrých článků, které se právě tohoto tématu týkají. Třeba to někomu také přijde vhod. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat