středa 17. prosince 2014

Vsaďte na kvalitu – varné desky od ETD

Vsaďte na kvalitu – varné desky od ETD

Varná deska je jednou z nejdůležitějších věcí v celé kuchyni, proto není radno podcenit její výběr. Dnešní trh nabízí poměrně širokou škálu typů a druhů varných desek, přičemž každý nabízí jiné funkce a vlastnosti. Můžeme se setkat jak s klasickými plynovými, tak i s moderními typy elektrických varných desek, které se mohou pyšnit těmi nejmodernějšími funkcemi.

Výběr varné desky je ale zcela individuální záležitost, protože každý ocení a upřednostní jiné vlastnosti a funkce.

Indukční varné desky

Tento moderní typ varných desek pracuje na principu elektromagnetické indukce, která při kontaktu s kovovým hrncem ohřeje pouze nádobu. Mezi velké výhody těchto desek patří velmi nízká spotřeba a vysoká rychlost a efektivita ohřevu. Oceníte také širokou škálu pokročilých funkcí a snadnou údržbu.
Indukční varné desky jsou také bezpečnější. Povrch totiž zahřívá pouze kovy, tudíž už se nemusíte bát, že se spálíte o plotýnku.

Náš e-shop vám nabízí širokou nabídku jak základních typů, tak i pokročilých modelů indukčních desek.
Milion spokojených zákazníků je zárukou kvality produktů osvědčených značek jako jsou Whirlpool, Brandt, Miele, Siemens, Beko, Bosch, Teka, Küppersbusch, Bauknecht, AEG, Electrolux, Mora, Blomberg a další.

Plynové varné deky

Nejrozšířenějším a také zřejmě nejznámějším typem varných desek v českých domácnostech jsou desky plynové, které k ohřevu používají směs plynů. To znamená, že odezva regulace teploty je téměř okamžitá. Plyn se vyznačuje velmi rychlým ohřevem, což většina z nás zná přímo z praxe.
Jednou z výhod plynových varných desek oproti deskám modernějším jsou podstatně nižší pořizovací náklady. Některé modely jsou opatřeny bezpečnostními ventily, které zaručují, že po uhašení plamene nebude dál ucházet plyn – přívod plynu se okamžitě uzavře.

V našem e-shopu můžete vybírat z mnoha typů plynových varných desek zahrnující i desky modernější. Naleznete zde produkty pouze osvědčených a renomovaných značek jako jsou Whirlpool, Bosch, Mora, Brandt, Miele, Siemens, Beko, Teka, Küppersbusch, Bauknecht, AEG, Electrolux, Blomberg a další.


Sklokeramické varné desky

Sklokeramické varné desky fungují podobně jako klasické elektrické desky – při zapnutí se rozehřeje ploténka, která následně ohřívá hrnec či pánev. Tyto desky se dají pořídit levněji, nežli desky indukční, ale modernější sklokeramické desky disponují taktéž množstvím pokročilých funkcí a údržba také není nijak zvlášť náročná. Mezi další výhody patří např. to, že se tyto desky vyznačují rychlým přenosem tepla a vysokou odolností vůči teplotním skokům.

Náš e-shop vám nabízí širokou škálu sklokeramických desek, která obsahuje jak moderní produkty disponující mnoha funkcemi, tak i desky zcela základní. Nabízíme vám produkty renomovaných a osvědčených značek jako jsou Whirlpool, Siemens, Brandt, Miele, Bosch, Beko, Blomberg, Teka, Küppersbusch, AEG, Electrolux, Mora, Bauknecht a další.



4 komentáře:

  1. Mně se teda hodně líbí ty indukční desky. Přesně něco takového bych do naší kuchyně chtěl. Celkově by si naše kuchyň zasloužila předělat. Hodně přemýšlím nad variantou, že bych to nechal na nějakém kuchyňském studiu, ale nevím no. Díval jsem se na to, jaká je nabídka a všichni dnes nabízí spíš moderní kuchyně. Já osobně mám teda mnohem raději klasické kuchyně.

    OdpovědětVymazat
  2. Vybavení do kuchyně, to je přesně něco, co bychom taky potřebovali. Varnou desku teda naštěstí máme, ta už tu byla, když jsme se nastěhovali. Ale spoustu jiných spotřebičů do kuchyně celkem postrádám. Hrozně bych například do kuchyně chtěla digestoř. To je něco, co tu prostě chybí. Dívala jsem se už po nějakých a zatím mě asi nejvíc zaujala jedna, co jsem našla přes Livli.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Indukce je parádní. Máme s manželem takové malé bistro a také tam místo plynu používáme raději indukční vařič. Je to tak lepší. A zvlášť v dnešní době, kdy člověk ani neví jestli ještě zítra nejaký ten plyn bude. Právě indukci jsem dokonce začala teď používat i doma a vyhovuje mi to. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tuto značku teda neznám, ale vypadá to na opravdu kvalitní gastro vybavení. Já doma vařím zatím na plynu, ale do budoucna bych taky určitě indukci chtěla. Asi to ale nechám až se bude předělávat kuchyně. Nebo až mi doslouží můj současný sporák. Zatím se na to, že by měl přestat fungovat ale moc netváří.

    OdpovědětVymazat